Staat Media Fast Forward in uw agenda?

Innovation / Media

Media Fast Forward 2017
De ontwikkeling van media staat niet stil en binnenlandse en buitenlandse innovaties veroveren razendsnel de harten van de Vlaamse mediagebruikers. Om media en technologie in onze (toekomstige) wereld mee vorm te geven, organiseren VRT, Var en BOZAR op 5 december Media Fast Forward, waar ondernemers, onderzoekers, mediakenners, beleidsmakers en iedereen met interesse in media-innovatie elkaar kunnen vinden. Dieter Boon, manager VRT Innovatie: “Dit is de vijfde editie van Media Fast Forward die we organiseren en we kunnen zeggen dat dit jaar de grootste en boeiendste editie wordt. Meer dan 40 startups, 10 internationale projecten en verschillende sterke cases zullen de aanwezigen inspireren.”

Wereldwijd zijn bedrijven voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om met hun klanten te kunnen connecteren, stelt Saskia Schatteman, CEO Var, VRT’s reclameregie, vast: "Media kunnen daar een krachtige hefboom en partner voor zijn. Bedrijven interesseren zich voor wat media doen. Samenwerken in niet-alledaagse partnerschappen kan dan ook nieuwe, interessante opportuniteiten scheppen die te ontdekken zijn op Media Fast Forward.”Media Fast Forward 2017

Media Fast Forward laat (inter)nationale gasten aan het woord van onder andere het Oxford Internet Institute, Vice, Spotify, UK Radioplayer, IPG Mediabrands en Studio Brussel. Zij zetten inspirerende verhalen en voorbeelden over mediabeleving in de kijker en blikken vooruit op hoe we media in de toekomst kunnen en zullen ervaren.  Daarnaast kan je in de Future Zone terecht om nieuwe technologieën en projecten te ervaren die onze toekomstige mediabeleving mee vorm zullen geven. Daar kom je ook meer te weten over tien Europese onderzoeksprojecten en de mogelijkheden van media in de toekomst. In de Marketplace kan je dan weer de nieuwste innovaties van de markt leren kennen. Daarvoor presenteren 25 startups en partners EVS, IBM en Agoria hun technologieën.

Afspraak op 5 december vanaf 13u30 in BOZAR om je onder te dompelen in de wereld van media-innovatie. Inschrijven en meer te weten komen kan via www.mediafastforward.be.