Stef Selfslagh juryvoorzitter Creative Belgium Awards

Awards / News / People

Groot nieuws bij Creative Belgium over de Creative Belgium Awards: de jury Innovative, Integrated, Cultural & Social Behaviour en Creative Data heeft een juryvoorzitter: Stef Selfslagh, mede-oprichter van het creatieve adviesbureau Fauconnier+Selfslagh. Het is de derde keer dat Selfslagh juryvoorzitter is: hij nam ook al de honneurs waar in 2010 en 2013.

Over zijn intenties als juryvoorzitter van de Creative Belgium Awards 2021 zegt Selfslagh: "Ik wil samen met de jury op zoek gaan naar werk dat dwars door alle buzzwords heen snijdt. Werk dat niet als enige verdienste heeft dat het socially responsible, purpose-driven, data-infused of covid-sensitive is, maar dat doet wat het moet doen: bedrijven helpen om succesvol te zijn."

En nog: "Ik wil merken huldigen die tijdens het redden van de planeet nu en dan nog eens ongegeneerd commercieel durven te zijn. En ik wil creatieven toejuichen die moedig genoeg zijn om campagnes te maken die verschillen van de campagnes die in andere award shows bekroond worden. Laat 2021 maar een contrair jaar zijn. Ik denk dat we een goed debat over creativiteit wel kunnen gebruiken."

De leden van de jury van Stef Selfslagh worden momenteel uitgenodigd en later deze week bekend gemaakt. Valentina Culatti, director Creative Shop for Northern Europe bij Facebook, zal in 2022 de honeurs waarnemen gezien ze dit jaar niet naar België kan afreizen.

De visienota van Selfslagh leest u hier.