Steffen Vander Mynsbrugge talentmanager ACC

Steffen Vander Mynsbrugge

Agenda / News / People

Steffen Vander MynsbruggeACC Belgium hield gisteren tijdens zijn Algemene Vergadering The Brainery boven de doopvont: een nieuwe sectie op de website die alle werknemers van de 115 ACC-bureaus een overzicht geeft van de voor hen relevante opleidingen, gecatalogeerd volgens competentiedomein en senioriteit.

Ze zullen er niet alleen de ACC Initiated opleidingen vinden, maar ook de ACC Hosted opleidingen, die samen met gespecialiseerde partners worden aangeboden, en tevens ACC Endorsed opleidingen waarbij de beste opleidingen voor het vak worden geselecteerd en met korting aangeboden.

Het unieke aan dit nieuwe platform, is dat werknemers van alle ACC-leden de opleidingen een score kunnen geven en commentaren toevoegen, waardoor het een performante bron van inspiratie wordt voor onze sector. Dit initiatief is, volgens een onderzoek van de studenten van de Belgian Advertising School, zo belangrijk voor zijn leden dat ACC een parttime talentmanager heeft aangeworven: Steffen Vander Mynsbrugge, voormalig CEO van 20Something en destijds oprichter van het ACC Expert Center Skills. Hij zal de markt screenen naar de strafste opleidingen voor accounts, creatieven, strategen, technologische en andere profielen binnen de bureauwereld en zal deze met korting aanbieden op het The Braiery-platform. Hij zal tevens een community van 'Brainmasters' aansturen, met daarin de verantwoordelijken voor opleidingen en HR bij de ACC-bureaus.

ACC Belgium zal in Q4 2016 THE BRAINERY opladen met relevante opleidingen voor alle disciplines en rekent erop tegen 2017 een volledig overzicht te kunnen aanbieden.