Steffy Bruyninx versterkt Evoke als jr. pr-consultant

News / People

Evoke, een Brussels pr-bureau gespecialiseerd in tech en mobiliteit, zet z’n opmars verder. De laatste maanden werden weer heel wat nieuwe klanten verwelkomd waardoor het zevenkoppige team werd versterkt door Steffy Bruyninx. Zij liep eerder dit jaar een naar verluidt fantastische stage en werd beloond met een contract als jr. pr-consultant. 

Evoke werd opgericht in 2016 door zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine en is sindsdien gevestigd in de Brusselse technologie- en businessincubator ICAB. Van daaruit ontwikkelde Evoke zich de afgelopen jaren als pr-specialist in technologie en mobiliteit. De laatste maanden werden nieuwe klanten verwelkomd waaronder Swappie, TMD Friction en Wolf Oil. Om die verdere groei te ondersteunen werd Steffy Bruyninx aan boord gehaald als jr. pr-consultant. Corneel Haine: “Steffy overtuigde ons tijdens haar stage als een gedreven medewerkster met oog voor detail en zin voor initiatief. De introductie van de juniorfunctie betekent ook een nieuwe stap in de professionalisering van ons agentschap. Steffy zal de huidige consultants ondersteunen en krijgt zo zelf de tijd en ruimte om het vak van pr-consultant helemaal onder de knie te krijgen.”

Diversiteit en creativiteit

Steffy laat de schoolbanken voorgoed achter zich en start met vol enthousiasme aan haar professionele carrière bij Evoke: “Tijdens mijn stage van zes weken kwam ik terecht in een warm team van pr-professionals. Zij bundelen dagelijks de kracht van het geschreven woord en pr-expertise om de verhalen van klanten onder de aandacht te brengen. Toen ik de vraag kreeg om het team te vervoegen, heb ik dan ook niet lang getwijfeld. Wat mij vooral aantrok is de diversiteit van de opdrachten en de nodige dosis creativiteit die hierbij komt kijken. Ik kijk ernaar uit om veel bij te leren en volgende stappen te zetten in mijn ontwikkeling als pr-consultant.”