Steven Meel ziet het groots bij KLEIN.

News / People

Steven MeelNa een carrière van 14 jaar bij gratis krant Metro verhuist Steven Meel naar het Mechelse communicatiebureau KLEIN., waar hij managing partner wordt naast founding father Gaëtan Geerkens. De samenwerking begint op 1 februari.
Steven Meel startte zijn carrière bij Publicis en kiest nu bewust opnieuw voor een functie in een reclamebureau. Steven Meel: “De geboorte meemaken van een campagne triggert me enorm. Het idee om, gesterkt door een topteam, unieke concepten uit te vinden en uit te werken, geeft me kippenvel. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om van start te gaan! KLEIN. focust zich bovendien op een uniek segment in de adverteerderswereld en is écht begaan met de eindklant. Deze visie sluit perfect aan bij mijn persoonlijkheid.
Gaëtan Geerkens: “Ik ben bijzonder verheugd dat Steven KLEIN. komt versterken. Hij voelt perfect het verhaal en het DNA van KLEIN. aan, en is de ideale persoon om samen met het team  verder te bouwen aan een stevige toekomst voor KLEIN.”  Steven Meel zal zich in zijn nieuwe functie vooral richten op business development van het bureau (dat deel uitmaakt van het &KOO-netwerk).