Steven Van Belleghem en Peter Hinssen aandeelhouders Intracto

News / People

intractoZowel Steven Van Belleghem als Peter Hinssen investeren in Intracto Group. Eerder deze maand nam Intracto Snackbytes over, het contentmarketingbureau waarin Van Belleghem en Hinssen investeerden. Nu blijkt achter die overname ook een omgekeerde beweging te zitten, waarbij Snackbytes-aandeelhouders nu rechtstreeks in Intracto participeren.
"Met de komst van deze twee internationaal gerenommeerde experts kunnen we meer dan ooit onze klanten het beste advies geven voor hun groeistrategie," zegt Pieter Janssens van Intracto. "Steven en Peter zullen mee de visie van Intracto en onze klanten uittekenen, om zo samen de volgende stap te kunnen zetten." Steven Van Belleghem is een grote naam op vlak van innovatieve marketing en klantenrelaties. Als auteur van spraakmakende boeken als The Conversation Manager en Customers The Day After Tomorrow is hij ook een veelgevraagd keynotespeaker. Ook Peter Hinssen investeert in Intracto. Hinssen staat in binnen- en buitenland gekend als technologie-expert met een duidelijke visie op de impact van het digitale op onze maatschappij en bedrijven. Hij schrijft boeken en geeft keynotes over radicale innovatie en het verleggen van technologische grenzen.
Het engagement van Van Belleghem en Hinssen verstevigt de fundamenten van de groep die jaar na jaar een indrukwekkende groei van meer dan 30% laat optekenen. "Met de komst van Steven en Peter zijn we ervan overtuigd dat we meer dan ooit een leidende rol kunnen opnemen op vlak van marketing, technologie, content en creatie," besluit Janssens.