Stevie Awards opent Werkgever van het Jaar Awards

Agenda / Awards / Communication / News

Stevie AwardsDe Stevie Awards heeft de inschrijvingen geopend voor de vierde jaarlijkse Stevie Awards for Great Employers. Die huldigen ’s werelds beste bedrijven om te werken alsook de HR teams, professionals, leveranciers, nieuwe producten en diensten die helpen bij het creëren en stimuleren van uitstekende werkplekken.
Werkgever van het Jaar AwardsAlle individuen en organisaties wereldwijd - publiek en privé, for-profit en non-profit, groot en klein - mogen nominaties indienen bij de Stevie Awards for Great Employers. De early-bird inzendingsdeadline met lagere inschrijvingskosten is op 1 mei. De finale inzendingsdeadline is op 5 juni, maar late inzendingen zullen nog tot en met 17 juli worden aanvaard, mits betaling van een vergoeding voor late inschrijving. Meer informatie over de inschrijving is beschikbaar op www.StevieAwards.com/HR.
De winnaars van de Stevie Awards worden gekozen door een internationale jury van meer dan 50 kaderleden. De finalisten worden op 15 augustus bekendgemaakt. De winnaars van de gouden, zilveren en bronzen Stevie Award worden bekendgemaakt op 20 september tijdens een gala in New York City.
De Stevie Awards for Great Employers erkennen prestaties in tal van verschillende domeinen op de werkplaats. De categorieën zijn:

Er zijn tal van nieuwe categorieën in 2019 voor HR Prestaties waaronder Beste CSR Strategie, Beste Leiderschapsontwikkelingsprogramma, Beste Leer- & Ontwikkelingsstrategie, Beste Belonings- & Erkenningsstrategie, Beste Talentmanagementstrategie, Beste Toepassing van People Analytics, en meer. Bij de HR Individu Awards is De Rijzende HR Ster van het Jaar de nieuwe categorie. Winnaars in de 35 sectorspecifieke Werkgever van het Jaar categorieën worden bepaald door een unieke combinatie van publieke stemmen en professionele beoordelingen. De publieksstemming opent op 23 juli en sluit op 12 augustus.