Stijn De Beuckelaer gaat SAP Belux leiden

News / People

Stijn De Beuckelaer is aangesteld als nieuwe managing director van SAP België & Luxemburg. Hij volgt Alain Georgy op, die binnen EMEA North de functie van head of general business sales & partners opneemt.

Tot eind juni richtte Stijn De Beuckelaer zich, als sales director general business, op de groei van SAP binnen het general business segment – voornamelijk door de verkoop via partners – en op de ondersteuning van partners op het gebied van SAP-innovaties. Sinds 1 juli staat hij aan het hoofd van SAP BeLux met bijna 300 medewerkers. Als managing director zal hij verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten van SAP in België en Luxemburg.

SAP heeft een sterke positie in de business software wereld. “Mijn voornaamste prioriteit zal niet alleen zijn om deze positie te bestendigen en verder uit te bouwen, maar ook om SAP duidelijk te positioneren als innovatieve trendsetter met cloud-, platform- en development oplossingen,” zegt Stijn De Beuckelaer. “Ook in deze uitdagende en onzekere tijden hebben bedrijven die bezig zijn met digitale innovatie een voorsprong. Dankzij SAP-oplossingen kunnen bedrijven innoveren, wat hen toelaat hun marktpositie te verbeteren. Het is bijzonder boeiend om bedrijven in dit traject te begeleiden en hen door deze moeilijke tijden te helpen.”

SAP helpt bedrijven van elke grootte, uit elke sector, om hun prestaties te verbeteren. SAP-toepassingen worden gebruikt door zowel experts als bedrijfsleiders en draaien op desktops en op mobiele toestellen. Meer dan 440.000 klanten, verspreid over meer dan 180 landen, vertrouwen op de software en diensten van SAP om winstgevender te werken, sneller in te spelen op de veranderingen in de markt en op een duurzame manier te groeien.