Stil... jury aan het werk!

fredericvanhorenbeke

Awards / News

fredericvanhorenbekeFrédéric Vanhorenbeke is verantwoordelijk voor  brand development en creative direction bij Coast Agency, maar deze week toch vooral voorzitter. Meer bepaald van de jury 'Design' van Creative Belgium Awards. Alle jury's van de editie 2017 van de Creative Belgium Awards blazen deze week verzamelen in RTL House.

Juryvoorzitters. Wie zijn ze, wat drijft hen? "Tja, het is vooral een hele eer," lacht Frédéric Vanhorenbeke als we hem even aanspreken net voor aanvang van de werkzaamheden. "Ik was al een keer jurylid, je zegt niet neen als ze je vragen. Het is ook mooi om een overzicht van kwalitatieve creativiteit voorgeschoteld te krijgen." En heeft hij een bepaalde stijl als voorzitter voor ogen? "Ik wil vooral correct en fair naar de cases laten kijken," zegt hij. "Schuilt er een groot idee achter? Is dat bovendien correct uitgevoerd? En is het innovatief? Er mag best wat discussie zijn, hoor. Maar ik vertrek vanuit een witte pagina, ik ben zelf ook erg benieuwd..."

CCB17_KV_posters_v2 gold

Jury Design
Jury President: Frédéric Vanhorenbeke – Coast Agency
Ben Boliau – Mirror Mirror
Chris Thomson – StudioThomson
Eric Leurquin – BBDO
Estelle Vanduynslager – TBWA
Flore Van Ryn – Facetofacedesign
Pierre Smeets – Pleaseletmedesign

Ter herinnering: de Creative Belgium Awards 2017 kennen hun publieke ontknoping op 2 juni 2017. Kijk op de website van Creative Belgium voor alle details.