Studio Brussel en Mutant luisteren naar Homework

Crea / News

Eerder deze week kondigde het Franse electronica duo Daft Punk het einde van de groep aan, na 28 jaar grensverleggende elektronische muziek gemaakt te hebben. Hun discografie staat bol van de hits en klassieke albums. Maar het begon allemaal met ‘Homework’. Hun debuutalbum uit 1997 is een iconisch album in de dance wereld en ver daarbuiten, en gaf ons klassiekers als ‘Around the world’ en ‘Da Funk’.

Fans over de hele wereld zijn ontgoocheld, zeker bij de gedachte dat ze Daft Punk nooit meer live zullen zien. En een afscheidsfeest zit er niet in aangezien we allemaal vast zitten thuis.

Studio Brussel en Mutant besloot om Daft Punk en hun iconische album Homework ‘one more’ time te vieren: met een grote Zoom call op donderdag 25 februari. En dat komt goed uit aangezien we toch allemaal aan het homeworken zijn!

In de call kunnen mensen samen naar een eindeloze loop van het album Homework luisteren. De ideale soundtrack voor een dagje thuiswerk? En je komt nog eens wat mensen tegen. Net zoals in elke Zoom call is er een chatfunctie waarin mensen over Daft Punk of randomness kunnen praten. Opgelet: net zoals bij elk feest is het aantal aanwezigen beperkt: Slechts 1000 mensen kunnen op hetzelfde moment in de call.

De logingegevens zijn te vinden op w​ww.homeworkduringhomework.com​.

Credits
Brand: Studio Brussel
Client Contact: Karel Decorte, Witse Van Rillaer, Jan van Biesen, Stef Hertsens, Bram Willems Creative Director: Odin Saillé
Strategic Director: Odin Saillé
Creation: Roxane Schneider
Creation: Pieter Claeys
Client Manager: Innie Tran
Digital Producer: Hannah Patronoudis
Live video production: Siemen De Waele
Digital production: Craftworkz, Medialife