Super Bowl Sunday live op Eleven Sports

super bowl

Media / News

elevensportsnetwork

Het NRG Stadium in Houston (Texas) is op zondag 5 februari het strijdtoneel voor de 51ste editie van de Super Bowl. De Atlanta Falcons en de New England Patriots strijden er om het felbegeerde kampioenschap van de National Football League. Zondag 5 februari, klokslag middernacht, brengt Eleven Sports deze wedstrijd live en exclusief met lokale commentaar ter plaatse op het kanaal Eleven Sports 1 en op de digitale service van Eleven Sports. De befaamde Super Bowl reclamespots worden helaas niet mee uitgezonden, zo meldt Eleven desgevraagd.

« Met Atlanta en New England hebben zich echt wel de twee beste NFL-teams van het moment weten kwalificeren voor de Superbowl. Atlanta heeft de beste aanval, New England de beste verdediging. En Tom Brady, de quarterback van de New England Patriots, kan zijn 5de Superbowl winnen, dat zou een record zijn. Zonder meer vuurwerk dus in Houston, vanwaar onze ploeg commentatoren live verslag zal uitbrengen, » zegt Jan Mosselmans, chief editor van Eleven Sports.

Deze keer valt de welbefaamde halftime show Lady Gaga te beurt. In de vorige editie zorgden onder meer Beyoncé, Coldplay en Bruno Mars voor de show én u herinnert zich wellicht nog de ongelukkige ‘wardrobe malfunction’ van Janet Jackson live on stage tijdens de Super Bowl van 2004 die gespeeld werd in Houston.

Abonnees van Eleven Sports kunnen in België en Luxemburg genieten van live en exclusief Competitie- en bekervoetbal uit de Spaanse LaLiga Santander, de Italiaanse Serie A TIM, de Franse Ligue 1, de Emirates FA Cup, de English Football League, de English Football League Cup, de Schotse Professional Football League, de Braziliaanse Série A, de Zuid-Amerikaanse kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland (Conmebol), alsook wedstrijden uit de NBA, NFL, Velux EHF Champions League handball, kickboxing, MMA en tennisevenementen van over de hele wereld en dit op de twee kanalen Eleven Sports 1 en Eleven Sports 2.

Beide kanalen zijn in België en Luxemburg te verkrijgen op Proximus TV, Telenet, VOO, Orange, SFR en Tango TV, en zijn online toegankelijk voor elke sportfan over het hele land op www.elevensports.be en www.elevensports.lu. De app kan worden gedownload via Google Play in de App Store.