Suzanne Stroobants CEO Mindshare België

News / People

Mindshare België heeft een nieuwe CEO, Suzanne Stroobants. In 2014 trad ze toe tot Mindshare om de leiding van de Unilever-businessunit op zich te nemen. Twee jaar geleden werd ze benoemd tot managing director van Mindshare en nu is ze gepromoveerd tot CEO van Mindshare België.

Mindshare is een bedrijf dat gelooft in klantgerichtheid en het belang om een echte zakenpartner te zijn voor klanten, mediabedrijven en creatieve bureaus. Mindshare staat voor Snelheid, Teamwerk, Provocatie, Innovatie, Geïntegreerde diensten en Origineel Denken.
De nieuwe CEO is de beste persoon om deze waarden te vertegenwoordigen en het Mindshare-team en onze klanten het komende decennium te begeleiden, zegt Gino Baeck, CEO van GroupM in België: "Het mooiste aspect van het leiding geven aan een groep is het spotten van mensen, het zien van het potentieel, hen overtuigen om zich bij onze groep aan te sluiten, hen de juiste uitdagingen op het juiste moment te geven en hen te zien evolueren naar echte leiders. Het is een voorrecht om met Suzanne samen te werken en ik ben er erg trots op dat ze nu de volledige controle over Mindshare krijgt. Mediabureaus bevinden zich in een verstorende periode en we breiden onze diensten massaal uit. Het is mijn missie - als CEO GroupM - om 100% gericht te zijn op de verdere uitbouw van onze groep."

Suzanne Stroobants: "Ik sta te popelen om Mindshare en onze klanten door deze spannende tijden van transformatie en versnelling te loodsen. Ik voel me bevoorrecht om hand in hand te werken met een getalenteerd team dat onze belofte om een echte zakenpartner voor onze klanten te zijn, waarmaakt. Bedankt Gino, voor het vertrouwen en het mentorschap door de jaren heen en bedankt Ton Schoonderbeek voor het ontwikkelen van mijn leiderschapskwaliteiten via het Momentum Programma."