Sven Dekoster naar Native Nation

News / People

Native Nation verwelkomt Sven Dekoster als senior account director. Hij deed zijn ervaring op bij onder meer Dentsu, Zigt en Brightfish

“We hebben met Native Nation belangrijke stappen gezet in de transformatie van een influencer marketing naar een full service social media bureau,” vertelt managing founder Bert Marievoet. “Sven heeft door de jaren heen een zeer sterk netwerk uitgebouwd en de relevante ervaring om mee vanuit het management de koers te bepalen en Native Nation te gidsen in de verdere uitbouw van onze verscheidene activiteiten.” 

“Na de jaren ervaring die ik opdeed bij verschillende regies en media, alsook mijn tijd bij de mediabureaus waarin ik actief was, verander ik met Native Nation resoluut het geweer van schouder en positioneer ik me veel dichter naast de merken die ons allen omringen. Meer dan ooit maken mensen merken,” zegt Sven Dekoster. “De oplossingen en expertise die Native Nation deze merken te bieden heeft, op vlak van influencer en social media marketing, is mijn inziens ongezien in België. Daarnaast zal niemand ontkennen dat deze kant van het mediaspectrum de beste papieren in handen heeft. Media met dewelke we in ons land, in vergelijking met vele andere landen, nog maar eerste kinderstappen aan het zetten zijn. Het Native Nation team heeft de toekomst hierrond stevig in handen, en daar wil ik graag deel van uitmaken. De opportuniteit voor Native Nation om vanuit de Telenet familie een zelfstandige koers te blijven varen was voor mij doorslaggevend. Onze unieke expertise binnen de groep biedt immers sterke potentiële synergieën voor adverteerders, maar het track record van Native Nation toont aan dat ze ook een stevige eigen klantenportefeuille hebben uitgebouwd met mooie merken als Danone, Pepsi, Voo en bPost. Ik kijk er ontzettend naar uit om met het volledige team dit verhaal in het vet verder te schrijven.”