Sylvester ontvangt Certificate of Excellence 2018

Awards / News

Sylvester idewe-evi-r-18-sept-2018-hr-112_2Eventplanner.be, de grootste community voor eventplanners in België en Nederland bekroont Sylvester voor het tweede jaar op rij met het ‘Certificate of Excellence’. Sylvester werd beloond op basis van de vele positieve reviews van hun klanten in 2018.
Sylvester is het oudste productiehuis van Vlaanderen gespecialiseerd in TV, video en events. Met Gevoel voor Tumor viel Sylvester al verschillende keren in de prijzen, maar nu sleept ook de evenementenafdeling een mooie onderscheiding in de wacht. Medeoprichter Geert Vanoverschelde is bijzonder verheugd met de benoeming: "Sylvester schenkt veel aandacht aan de relatie met zijn klanten. De erkenning doet dus extra veel deugd omdat het een beloning is van deze klanten zelf."
Dit jaar organiseerde het productiehuis voor het tiende jaar op rij de ‘Telenet Way Day’, een spectaculaire infotainmentshow voor het personeel van Telenet. Voor de vijftigste verjaardag van IDEWE werd er een groots personeel -en klantenevent georganiseerd. Ook Sinterklaas rekende weer op Sylvester om veilig voet aan wal te zetten in Antwerpen. Voor onder andere Easykit, Yuki, Premed, Etion, Cronos en de Vlaamse Overheid werden er grote en minder grote events op poten gezet.