Sylvie Irzi landt bij Telenet

News / People

Wissel aan de wacht bij Telenet: Romina Macaluso, vice president (tribe lead) marketing, heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Ze zal Telenet op 7 mei verlaten en als CMO starten bij Lampiris, zoals PUB eerder schreef. Ter vervanging zal Ils Neuts, op dit moment nog brand and reputation chapter & CoE area lead, de rol van tribe lead opnemen. Zij wordt op haar beurt vervangen door Sylvie Irzi (ex-CEO IPG Mediabrands Belux).

Ils Neuts heeft het afgelopen anderhalf jaar een cruciale rol gespeeld in het uittekenen van de Telenet Brand-strategie: ze heeft het merk consistenter gemaakt en een authentieke purpose focus gegeven. Daarnaast heeft ze een sterke nadruk gelegd op het waarborgen van consistente cross-domain media & communicatieplannen en heeft ze corporate communicatie en commerciële communicatie dichter bij elkaar gebracht. Ze zal vanaf 3 mei de tribe ‘Get, Grow, Keep’ leiden en aan Dieter Nieuwdorp rapporteren. 

De rol van Neuts als brand and reputation chapter & CoE area lead wordt vanaf 3 mei dus overgenomen door Sylvie Irzi. Zij is een nieuwkomer bij Telenet, maar een bedreven communicatie- en media-expert, met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Ze werkte onder andere voor Motorola, British Telecom, MSN en Microsoft en was de laatste jaren aan de slag als CEO bij IPG Mediabrands Belux, een gespecialiseerd media- en marketingbureau met klanten als Coca-cola, BMW, Spotify, Amazon, De Nationale Loterij, Niko en Mediamarkt