Tatiana Ryner vervolledigt Pentawards Live

Awards / News / People

Tatiana Ryfer Pentawards Live ging eerder dit najaar van start met de wekelijkse aankondiging van internationale sprekers voor het conferentieprogramma. Internationale sprekers van PepsiCo, Microsoft, Kellogg’s en Diageo werden al aangekondigd. Nu het einde van het jaar nadert, is ook de vijfde en laatste spreker bekendgemaakt. Tatiana Ryner, branding & visual identity manager bij Carrefour, zal het internationale conferentieprogramma van Pentawards Live op 13 februari 2019 in de Passenger Terminal Amsterdam completeren.
Tatiana Ryfer heeft een designcarrière met diverse internationale invloeden uit verschillende culturen. Momenteel is ze werkzaam in Parijs en ze komt op 13 februari 2019 speciaal naar Nederland voor Pentawards Live.  Als manager binnen de designafdeling van Carrefour houdt ze zich bezig met de branding en visuele identiteit van het Franse hypermarktconcern. Met haar acht jaar ervaring bij Carrefour is ze het creatieve brein achter de bouw van de designcultuur binnen het merk. Ze beheert alle visuele aspecten van het merk en draagt bij aan het creëren van consistentie in de contactmomenten die klanten met Carrefour hebben.
Ryfer is over de hele wereld werkzaam geweest. Als branding & packaging manager van Decathlon Group is ze jarenlang verantwoordelijk geweest voor de uiteenlopende verpakkingsdesigns van deze toonaangevende Europese sportretailer. Hiervoor was ze actief in Brazilië en New York, waarna haar carrière een vogelvlucht heeft genomen. Ze deelt de schat aan ervaring omtrent de 360° designbenadering voor het creëren van authentieke merkeigenschappen binnen het verpakkingsdesign graag tijdens Pentawards Live.
Tickets voor de Pentawards Conference zijn beschikbaar via de website. De Pentawards Conference Pass is te verkrijgen voor €250 (excl. BTW). Om het exclusieve karakter van de Conference te bewaken, is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Pentawards Live vindt plaats op 13 februari 2019 in de Passenger Terminal Amsterdam.