TBWA op kop in laatste week BOCA

Awards / News

De BOCA-winnaars van deze week voeren ons voor een tweede keer langs Brussel. Om te beginnen mag TBWA\Belgium maar liefst drie BOCA’s in ontvangst nemen. Een Gold BOCA in de categorie ‘Best content marketing program B2C’ voor Delhaize met de case “De avonturen van Max en de tovergroentjes”. Naast een Gold wint TBWA ook twee Craftsmanship awards met deze case. Eentje in de categorie ‘Best podcast’ en eentje in de categorie ‘Best use of content in a campaign’.

Havas Worldwide Brussels wint een Craftsmanship award in de categorie ‘Best use of native advertising in a content program’ voor Peugeot met hun case “Testdrive another life”. NewsMaster/Idweaver mag op haar beurt een Craftsmanship award verwelkomen. Zij winnen deze award in de categorie ‘Best blog/content platform’ voor Actiris met hun case “YES!”.

Havas Brussels

En om de BOCA uitreikingen af te sluiten: de laatste Craftsmanship award gaat naar Roularta in de categorie ‘Best photography’ voor “Huawei - The perfect click”.

Alle awards zijn nu uitgereikt. Benieuwd welke bureaus de vorige weken awards ontvingen? Het volledige overzicht ontdekt u in de BOCA Annual, die op 1 december online verschijnt op acc.be en custo.be en waarvan de gedrukte uitgave op 4 december wordt meegestuurd met Sparkle van Bpost.