Teads verwelkomt Candice Carcy

News / People

Candice Carcy treedt in dienst bij Teads als Global Industry Director, verantwoordelijk voor de LVMH-accounts. Met meer dan achttien jaar ervaring in de luxe- en mode-industrie zal Candice verantwoordelijk zijn voor de succesvolle ontwikkeling van de digitale mediastrategieën van de merken van LVMH Groupe.
Zij zal samenwerken met het topmanagement van Teads en lokale Industry Directors om de merken van de LVMH Groupe te ondersteunen bij de implementatie van hun digitale strategieën.

Candice Carcy is afgestudeerd aan ESSCA met een master in marketing en strategie toegepast op de luxe- en kunstindustrie. Ze begon haar carrière in de wereld van damesmodebladen van topklasse bij Jalou Media Group. Na tien jaar in belangrijke verkoopfuncties ging ze aan de slag bij het Franse merk Zadig & Voltaire, waar ze verantwoordelijk was voor de strategie en internationale inzet van branding mediaplannen, zowel off- als online. Zij initieerde ook het "Influencers"-programma en de integratie ervan op sociale platforms en orkestreerde de ontwikkeling van partnerschappen met een hoge narratieve waarde. In 2019 trad ze in dienst bij Celine, mode- en luxehuis van de LVMH Groupe, als International Media Coordinator, waar ze de mediastrategie voor de Amerikaanse en Europese zones (behalve Frankrijk) bepaalde en uitvoerde. Deze ervaring van meer dan drie jaar bevestigt een multi-touch media expertise en een sterke affiniteit met digitale en sociale media.
Met haar achttien jaar ervaring en diepgaande kennis van de luxe- en modewereld zal ze nu verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van alle bedrijven van LVMH Groupe bij de inzet van hun reclame-uitingen in de grootste internationale media met Teads.