Team Lewis verwelkomt drie nieuwe experts in Belgische filialen

News / People

Internationaal PR- en marketingbureau Team Lewis verwelkomt nieuwe expertise in haar Belgische filialen. Het bureau heeft drie nieuwe professionals aangetrokken die de klantenportefeuille van het bedrijf zullen versterken en uitbreiden. Arthur Joos neemt de rol van senior campaign manager op zich, Brendon Memeti begint zijn functie als marketing executive en Anaïs Thiry gaat aan de slag als campaign executive. 

De aanwervingen van Arthur Joos, Brendon Memeti en Anaïs Thiry zijn in lijn met de groeistrategie van Team Lewis als geïntegreerd internationaal PR- en marketingbureau. “Team Lewis groeit aanzienlijk,” zegt Delphine De Pauw, managing director van Team Lewis Belgium. “Onze toewijding aan hoogwaardige dienstverlening blijft prioritair en het verheugt me om drie nieuwe teamleden aan boord te hebben. Hun individuele vaardigheden en enthousiasme zullen ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de voortdurende bloei van ons bedrijf.”   

Arthur Joos is senior campaign manager en behaalde een Master of Science in International Politics, International Diplomacy & Global Governance. Hij heeft een journalistieke achtergrond en ervaring in de communicatiewereld. “Team Lewis boeide me van meet af aan met haar interessante klantenportfolio en vernieuwende werkwijze,” zegt Joos. “Tijdens de kennismakingsgesprekken voelde ik de geweldige dynamiek en de focus op persoonlijke en collectieve groei. Bij Team Lewis staat de mens centraal en dat merk je. Mijn passie voor verhalen komt hier volledig tot zijn recht en mijn doel is helder: een vertrouwensrelatie opbouwen met klanten, een gewaardeerde adviseur zijn voor collega's en doorgroeien naar het adviseren van klanten op het gebied van interne communicatie.” 

Marketing executive Brendon Memeti volgde een opleiding Public Relations met specialisatie in Data Intelligence & E-PR. Hij bouwde ervaring op in (digitale) marketing, communicatie en sales. “Bij Team Lewis vond ik de ideale start als pas afgestudeerde, met een omgeving die rijk is aan leermogelijkheden en diverse taken,” zegt Memeti. “Mijn keuze voor dit bedrijf werd versterkt door de indrukwekkende reputatie, het geweldige team en vooral het internationale aspect. Ik waardeer de dynamische werkwijze, de mogelijkheid om diverse taken aan te pakken en zelfs af en toe naar Nederland of andere steden in België te reizen om mijn collega's te ontmoeten. Als een veelzijdig en nieuwsgierig persoon geloof ik dat werken bij Team Lewis me precies biedt wat ik zoek. Hoewel ik nog maar net begonnen ben, hoop ik op een verre reis in mijn carrière, met toenemende verantwoordelijkheden en de kans om collega's uit heel Europa te ontmoeten.” 

Als campaign executive heeft Anaïs Thiry een Master in Marketing en Bedrijfscommunicatie op zak. “Ik koos voor de aftrap van mijn carrière bewust voor Team Lewis vanwege hun internationale karakter en de menselijke touch in hun aanpak,” zegt Thiry. “Bij Team Lewis krijgt elke klant een professionele behandeling, ongeacht hun omvang. Als iemand die graag nieuwe uitdagingen aangaat en enthousiast is over de dynamiek van de sector, kijk ik er echt naar uit om samen te werken met een team van getalenteerde experts. Het vooruitzicht om vernieuwende campagnes te bedenken voor een divers scala aan klanten is opwindend en ik kan niet wachten om tijdens dit avontuur continu bij te leren.”