Team Lewis verwelkomt twee nieuwkomers

News / People

Team Lewis werft twee nieuwe talenten aan voor de teams in Antwerpen en Brussel. Wannes Feijtraij zal met zijn ervaring en knowhow in PR het team in Brussel versterken als senior account executive. Op het vlak van content pakt Team Lewis uit met een overkoepelende rol: Sarah Pardon start bij het bureau als content manager. Met haar ervaring in redactiewerk versterkt zij de teams in beide kantoren bij de productie van kwalitatieve content. 

“Je merkt bij Team Lewis meteen dat je deel uitmaakt van een nauw team van ervaren consultants. De drive bij Team Lewis om steeds voor het maximale resultaat te gaan, maakt me ook enthousiast. Ik kijk ernaar uit om nieuwe technologieën zoals de metaverse te verkennen en hou ervan om onze klanten in het nieuws te zien verschijnen,” zegt Wannes Feijtraij.

Sarah Pardon vult aan: “Krachtige en creatieve content is wat bij mij in het oog springt bij Team Lewis. Daar zet ik graag mee mijn schouders onder. Ook de combinatie van een internationale organisatie met lokale knowhow spreekt me aan. De teamspirit bij de collega’s maakt het helemaal af. Het is fijn om deel uit te maken van zo’n gedreven team met een rijkdom aan sterktes.” 

Delphine De Pauw, hoofd van Team Lewis Brussel is enthousiast over de nieuwe aanwervingen: “Ik ben heel tevreden met onze nieuwe talenten. We hebben als Team Lewis al een aanzienlijk groeitraject achter de rug. Deze twee nieuwe profielen zijn stuk voor stuk mensen op wie we kunnen voortbouwen en die samen met ons kunnen voortbouwen aan ons groeiverhaal.”