Telenet Business en TBWA werpen blik op toekomst van ondernemen

Crea / Media / News

In de nieuwe podcastreeks ‘De Verderkijkers’ polst Eva Moeraert bij vijf bedrijfsleiders naar hun inzichten over het ondernemen van morgen. De reeks werd ontwikkeld door Telenet Business en TBWA in samenwerking met Tijd Connect.

Wat brengt de toekomst van het ondernemen? Met die vraag als rode draad gaat Eva Moeraert aan de slag. Ze nodigt vijf ondernemers uit om hun kijk te geven op het ondernemerslandschap van morgen: wat is hun persoonlijke evolutie, hoe evolueert hun sector en wat met ondernemen in het algemeen? Waar gaat het heen en waaraan zien we dat al vandaag? Welke rol zal digitalisering spelen? En wat is de impact van de huidige crisis?

Ondernemers inspireren elkaar

De keuzes die deze zakelijke leiders vandaag maken zullen hun ondernemingen en ook de wereld eromheen voorgoed veranderen. Hun inzichten en ervaringen zijn boeiende materie voor andere ondernemers. Daarom zet Telenet Business deze vijf inspirerende denkers achter de microfoon: Marc Noppen (CEO UZ Brussel), Wouter Torfs (CEO Torfs), Jonathan Berte (CEO Robovision), Viki Geunes (chef restaurant Zilte) en  Martine Tempels (executive VP Telenet Business).

Om ondernemers te bereiken met een multimediale campagne in De Tijd werd de expertise van Content Republic ingezet. Zij begeleidden de productie en distributie van deze podcast. Beluister nu het eerste gesprek met Marc Noppen via tijd.be/verderkijkers of je favoriete podcastapp.

Credits 
Client: Telenet Business
Client contacts: An Van de Veken , Els Van Hemelryck
Media Partnership: Tijd Connect
Media Contact: Veronique Soetaert, Tim De Geyter
Host: Eva Moeraert
Agency: TBWA
Strategic Director: Kristof Janssens
Media Arts Director: Sylvie Dewaele
Creative Director: Willem Van den Hoof
Creatives: Arnaud Bouclier, Philip De Cock
Account Team: Nicolas De Bauw, Aubry Crock, Lauren Vandendriessche
Research Team: Jasmien Kuipers
Production Company: MAKE
Producer: Lore Desmet, Elien De Brouwer
Sound: Sonhouse, Seppe De Klerck, Jan Pollet
Offline/Online: Nabil El Hajjouti, Liesbeth Smets