Telenet Wensmobiel brengt nieuwjaarswensen tot bij je geliefden

Communication / News

Zeven op de tien Belgen hebben nog geen Covid-proof alternatief gevonden voor de invulling van familietradities tijdens de feestdagen, zoals het voorlezen van de nieuwjaarsbrief. De Telenet Wensmobiel zal daarom begin januari Vlaanderen en Brussel doorkruisen om jouw videokaart met nieuwjaarswensen tot bij de deur van je geliefden te brengen.

Samen Lord of the Rings kijken op Kerstavond

Wat zal jij dit jaar tijdens de feestdagen het hardst missen? Volgens een bevraging, uitgevoerd door Telenet, heeft de Belg heel wat unieke familietradities. Mensen geven bijvoorbeeld aan altijd samen Lord of the Rings te kijken op Kerstavond, hun diner bij de Chinees te bestellen zodat er geen kostbare samen-tijd verloren gaat aan achter de potten staan, of de foute kersttruien boven te halen voor een memorabele groepsfoto.

Nieuwjaarsbrief: zo Belgisch als friet met stoofvlees

Over één ding is quasi iedereen het eens: de feestdagen, die breng je samen door. Volgens de survey worstelt de Belg deze feestdagen namelijk het sterkst met het gemis van hun ouders (35%) en vrienden (24%). Eén op de vijf tilt vooral zwaar aan het feit dat we dit jaar onze nieuwjaarswensen niet kunnen overbrengen. De jaarlijkse nieuwjaarsbrief van de kleinkinderen is zo Belgisch als frietjes met stoofvlees, zo blijkt. Zeven op de tien Belgen heeft bovendien nog geen manier gevonden om dit gemis op te vangen.

Daarom trekt Telenet de straat op. Als je tussen 2 en 17 januari naar buiten kijkt, zie je misschien een feestelijk verlicht bestelbusje passeren. De Telenet Wensmobiel zal begin januari Vlaanderen en Brussel doorkruisen om jouw nieuwjaarswensen tot bij de deur van je geliefden te brengen. Telenet hoopt zo een lichtpuntje van verbondenheid te brengen in deze donkere dagen. Voor een aantal gelukkigen komt daar nog wat extra holiday magic bij te pas: hun geadresseerde zal verrast worden door een bezoekje op veilige afstand van Evi Hanssen, die de wensen persoonlijk overdraagt. 

Wil jij je warme wensen dit jaar op een originele manier overbrengen? Je kan vanaf 16 december tot 17 januari 2021 je videoboodschap opnemen en inzenden via www.telenetvideowens.be. Alle deelnemers kunnen hun videoboodschap, vakkundig gepimpt en gepersonaliseerd met de speciaal ontwikkelde feest-filters, per mail laten bezorgen.