Telenet wordt vriendjes met Apple TV en Android TV

Communication / Media / News

Televisieklanten die gebruik maken van de nieuwste Telenet-decoder kunnen vanaf nu op een tweede groot scherm televisiekijken via Apple TV of Android TV. Ze vinden er via de Telenet TV-app hun vertrouwde televisiemenu en hetzelfde aantal zenders terug. Ook de functionaliteiten als live televisiekijken, opnames bekijken, tv-gids raadplegen en films en series opvragen in de TV-Theek of via Streamz, werken op dezelfde manier als bij de decoder. 

Klanten kunnen de Telenet TV-app gratis downloaden. Apple TV en Android TV zijn aan te sluiten via HDMI op het televisiescherm. Ze bieden het comfort van de afstandsbediening en het vertrouwde tv-menu en functionaliteiten van de decoder. De Telenet TV -app kan zowel thuis, in een tweede verblijf als op vakantie in de Europese Unie gebruikt worden.

“Telenet TV is al jaren beschikbaar op tweede schermen zoals laptop, smartphone en tablet via de Yelo Play of Telenet TV-app. Wie op een tweede televisiescherm wou kijken, moest ofwel gebruik maken van de casting-functionaliteit of een tweede decoder aansluiten. Door Telenet TV nu ook als app te lanceren voor Apple TV en Android TV, verhogen we het gebruiksgemak voor de klant,” besluit marketingverantwoordelijke Dieter Nieuwdorp.