Televisiejournalist Arnaud Verwacht versterkt Bepublic Group

News / People

Arnaud Verwacht gaat aan de slag bij PR- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group. Hij komt over van Ring, het vroegere RINGtv, en zal mee instaan voor journalistieke PR, corporate communicatie en het bedenken van creatieve communicatiecampagnes voor een brede waaier aan klanten.

Videojournalist Arnaud Verwacht, die na een master journalistiek aan de KU Leuven en een stage bij het team van Rudi Vranckx (VRT NWS) twee jaar zijn strepen verdiende bij Ring, vervoegt zich bij het bureau onder leiding van Sara Vercauteren en Anja Peleman. Verwacht zal zich als perfect tweetalige consultant toeleggen op corporate communicatie, het bedenken van creatieve PR-campagnes voor een brede waaier aan klanten en zijn ervaring als videoreporter inzetten om nieuwswaardige content in woord en beeld te helpen creëren.

“Na een boeiende en leerrijke periode als videojournalist bij de regionale omroep, ben ik vereerd om bij Bepublic Group de overstap te maken naar de andere kant van het journalistieke landschap. Vanaf nu is het niet meer louter nadenken over het stellen van scherpe vragen, maar ook mee richting geven aan heldere antwoorden voor de juiste doelgroepen. Dankzij de expertise van mijn nieuwe collega’s en mijn ervaring bij Ring ben ik ervan overtuigd dat we samen mooie en relevante verhalen kunnen maken voor onze bedrijven en organisaties,” vertelt Arnaud Verwacht, PR consultant bij Bepublic Group. ​ ​

“Meer dan ooit hebben bedrijven niet alleen nood aan een creatieve pen, maar ook aan een kritisch klankbord dat met hen meedenkt over hoe en wanneer ze communiceren. De blik van een ex-journalist is daarbij van goudwaarde om strategische en weldoordachte keuzes te maken, bijvoorbeeld qua inhoud, timing en het mogelijke effect op de interne en externe reputatie van de organisatie. Daarom zijn we blij dat Arnaud ons team van ex-journalisten, ex-woordvoerders en ervaren PR-professionals vervoegt, want die combinatie van talenten en inzichten biedt klanten volgens ons de beste garantie op een kwalitatieve PR-ondersteuning,” zeggen Sara Vercauteren en Anja Peleman, managing directors van Bepublic Group.

Verwacht zal binnen Bepublic Group terechtkomen in het team onder leiding van Ken Standaert en zich in eerste instantie ontfermen over klanten van Bepublic, de corporate afdeling van Bepublic Group, en Bereal, gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie in de breedst mogelijk zin. Bepublic Group omvat nog twee andere divisies met Befirm, gespecialiseerd in financiële communicatie, en Beready, de trainingstak van Bepublic Group die onder meer CEO’s, woordvoerders, experts en politici klaarstoomt voor persinterviews en publieke aangelegenheden.

--

Lees ook: {INTERVIEW} SARA VERCAUTEREN EN ANJA PELEMAN (BEPUBLIC GROUP): "WIJ DOEN MÉÉR DAN COMMUNICEREN VOOR BEDRIJVEN"