The Fat Lady en Novy brengen leven in de keuken

Crea / News

Novy-KG-add-Pureline-NLDe keuken is en blijft de populairste plek in huis. Dankzij Novy, producent van keukenventilatie, versmelten onze leefruimte en kookplek tot één. Onze kinderen spelen er terwijl wij er koken, we ontvangen er vrienden en organiseren er familiediners. Vandaag gaat Novy nog een stap verder. Het merk positioneert zich als een echte lifestylebrand die niet alleen technisch het onderste uit de kan haalt, maar ook esthetisch én functioneel de grenzen verlegt. Novy lanceert dat nieuwe mission-statement met een geheel nieuwe campagne die de toekomst van het merk inluidt. De campagne werd ontwikkeld door The Fat Lady.

« Hoewel we de voorbije jaren voornamelijk de technische troeven van onze dampkappen in de kijker hebben gezet, merken we dat mensen in hun beslissingsproces veeleer op zoek zijn naar het merk dat hun levenswijze ondersteunt, » klinkt het bij Novy. « Vandaag geldt meer dan ooit: toon me je keuken en ik zeg wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Met onze nieuwe advertentiecampagne tonen we het leven zoals het is. Hoe de keuken het gezin samenbrengt, hoe het een plek is om een geslaagde avond met vrienden in te zetten en te besluiten, hoe je er je eigen persoonlijkheid uitdraagt. »

Al van in het prille begin focust Novy sterk op technisch vernuft. De dampkappen waren heel efficiënt dankzij de randafzuiging die Novy inbouwde, ruim voor de concurrentie hieraan dacht. Het bedrijf zette ook – met succes – in op stilte. Via het eigen ontwikkelde geluidsdempingssysteem hebben de dampkappen een fluisterstille werking. De combinatie van efficiëntie en stilte resulteert in een buitengewoon aangenaam keukenklimaat. Vandaag biedt het merk een brede waaier aan keuzemogelijkheden, van onzichtbare plafondunits (Pure’line) tot sfeervolle gependelde modellen waarvan je het licht kunt aanpassen naargelang de gewenste sfeer. Mood, Cloud of Zen bijvoorbeeld zijn lichtarmatuur, dampkap en sfeerobject in één.

In 2017 speelt Novy nog meer in op de trend van open keukens en de vraag naar planningsvrijheid. Zo is de populaire plafondunit Pure’line binnenkort verkrijgbaar met een compactere motor, onder de naam Pure’line Compact. Voor die versie heb je maar 20 cm inbouwhoogte nodig in je plafond of luifel. Na het succes van One, een dampkap en kookplaat in één, wordt eind 2017 een nieuw model gelanceerd: Panorama. Bij die dampkap zit de ventilatietoren niet tussen de pannen en potten in, maar achteraan, zodat je een zo groot mogelijk kookoppervlak ter beschikking blijft hebben. Bijzonder is dat de ventilatietoren verstelbaar is in hoogte tot 30 cm, waardoor dampen nog gerichter worden afgevoerd aan de bron. Dit model biedt de ultieme planningsvrijheid, omdat je geen plafond of luifel hoeft te voorzien om je dampkap in te integreren.