The Marcom Engine duikt in de wereld van BMW met Herfst/Winter-magazine

Crea / Media / News

The Marcom Engine (Serviceplan, Media.Monks en Berrylls) komt naar buiten met het BMW Magazine Herfst/Winter 2023, de nieuwste editie van een tweejaarlijkse publicatie speciaal gemaakt voor BMW-klanten in België en Luxemburg.

BMW Magazine is een fysiek en digitaal tijdschrift dat liefhebbers van het merk volledig onderdompelt in de wereld van BMW. Deze herfst/winter editie wordt verspreid onder meer dan 128.000 BMW-klanten in de regio. De magazines worden per direct mail verstuurd en zijn ook verkrijgbaar bij de BMW-dealers.

De nieuwe editie belooft lezers te boeien met een gevarieerde inhoud. Er wordt aandacht besteed aan de lancering van de nieuwste modellen van het merk en aan de seizoensgebonden accessoires. Lezers zullen ook achter de schermen kunnen kijken van de evenementen die BMW sponsort, zoals Tomorrowland. Ten slotte kan de lezer zich verdiepen in interviews met BMW Friends die hun passie voor de wagens en innovatie van BMW delen.

BMW Magazine Herfst/Winter 2023 is verkrijgbaar sinds 16 oktober 2023, de digitale versie verschijnt een week later op de BMW-website. Deze 4e editie van het magazine van The Marcom Engine is een belangrijke mijlpaal in de samenwerking met BMW: "Als creatief bureau zijn we er trots op onze vaardigheden en knowhow te kunnen inzetten om de innovatie en stijl van BMW te promoten."

Credits

Agency: The Marcom Engine

Brand:  BMW   

Client: BMW Group Belux

Contact: Pascale Goudvis, Manon Speleers, Sarah Heivers, Mireille Vanhoecke, Laetitia Thonar

Campaign Title: BMW Magazine Autumn Winter 2023

Account team: Nathalie Vergught, Davy Couscouras, Zoë Windmeulen

Design: An Rietjens, Denis Roumegoux, Denise Hermo

Studio: Denis Roumegoux, Benjamin Gaspart

Digital Agency: Plan.Net

Digital Project Management: Alexander Strobbe

Webmaster: Sami El Nakadi