The Oval Office versterkt eventpoot met de komst van Sanne Augusteyns

News / People

Experience-driven communicatiebureau The Oval Office versterkt zijn eventpoot met de komst van Sanne Augusteyns als production director live. Hij wordt verantwoordelijk voor de productie van alle event- en brand activation projecten die het bureau creëert voor zijn klanten. In zijn nieuwe rol zal hij het team event producers aansturen en nauw samenwerken met klanten, accounts, strategen en creatieven. Augusteyns mag al terugblikken op een carrière als eventprofessional bij onder meer bij Golazo, Startups.be en Herculean.

Met de komst van Sanne Augusteyns wil The Oval Office zijn plaats als toonaangevende speler op het gebied van creatie en productie van live experiences nog versterken. Het bureau dat merkbelevingen centraal plaatst in de communicatiecampagnes die het ontwikkelt, toont ook via evenementen de kracht van live aan. The Oval Office creëert live events voor onder meer BMW, Deloitte, Actiris, Delhaize, Nintendo, SD Worx, VITO en Proximus.

"We zijn heel erg blij met de komst van Sanne als Production Director voor onze events. Zijn ervaring op vlak van innovatie en events zal onze producties ongetwijfeld naar een nog hoger niveau tillen en ons helpen creatieve en impactvolle live experiences te realiseren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen," zegt Isabelle De Schryver, head of client services.

Voordat hij bij The Oval Office aan de slag ging, was Augusteyns head of operations bij Xpo Space - The Human Quest, waar hij van bij de start van het project de algemene coördinatie (concept, productie en marketing) op zich nam. Voordien bekleedde hij dezelfde functie bij Startups.be | Scale-ups.eu en organiseerde hij evenementen als The Big Score, The Big Squeeze en HR Tech en de door Covid-19 geannuleerde Supernova 2021.

Tussen 2017 en 2020 was hij actief bij Herculean als verantwoordelijke voor de algemene coördinatie en de productie van B2B-evenementen voor Hercules Trophy en Hercules Projects. Hij startte zijn carrière als eventmanager bij Golazo Sports waar hij tussen 2012 en 2017 operationeel verantwoordelijke was voor sportevents als Antwerp Urban Trail Series, Scheldecross, Antwerp Night Run, The Color Run en de Wielerzesdaagse van Gent.