The Oval Office creëert impact voor Roularta Media Group

Crea / News

The Oval Office lanceerde onlangs een nieuwe employer branding- en rekruteringscampagne voor Roularta Media Group. In deze transformatie zijn ze volop op zoek naar pioniers om het (digitale) verhaal mee vorm te geven.

De groep creëert al 70 jaar news, business en lifestyle content voor een breed publiek, en dat gebeurt meer en meer digitaal. Met ruim 1200 medewerkers en merken zoals Libelle, Kanaal Z en Knack is stilstaan volgens de mediagroep geen optie. Gebaseerd op empathische analyse, ontwikkelde het employee communications team van The Oval Office een creatief concept dat volledig in lijn ligt met die digitale transformatie. Na een uitgebreid traject van intake sessies, focusgroepen en workshops, ontstond de nieuwe unieke Employer Value Proposition: "Ready to create media with impact?

Met de nieuwe rekruteringscampagne wil Roularta Media Group zich positioneren als de gedroomde werkgever voor jong en innovatief talent. The Oval Office kiest daarbij voor authenticiteit: de modellen in de fotoshoot zijn echte Roularta-medewerkers en het graphic design werd in-house verzorgd door onze studio. 

De campagne is nu live op de Belgische jobsite mijntoekomstbijroularta.be en wordt ook gelanceerd in Nederland.

Credits: 

Client: Roularta Media Group

Contact: Barbara Spyckerelle & Stephanie Slabinck 

Agency: The Oval Office

Account Team: Evelyne Sinnaeve & Stéphanie De Mulder 

Strategy: Mieke Fonck 

Creative Director: Sébastien Van Reet

Creation: Evy Donse & Roel Craen 

Design: Zoë Lepage & Yanina Suykens 

Fotograaf: Fred Labaye - Crush