The Oval Office stelt Iris De Herdt aan tot positive impact manager

News / People

Experience-driven communicatiebureau The Oval Office besliste om haar ambitie op het gebied van duurzaamheid te boosten en Iris De Herdt aan te stellen als voltijdse positive impact manager. In haar nieuwe rol zal zij de duurzaamheidsstrategie van het bureau scherpstellen en de ambities vertalen naar acties die een positieve impact hebben op het welzijn van mensen en planeet. Daarbij zal ze zich richten op de medewerkers, klanten, leveranciers en partners van het bureau in België, Nederland en Frankrijk.

Als bureau dat empathie centraal stelt in zijn strategische en creatieve aanpak, hecht The Oval Office al langer belang aan het uitwerken van duurzame campagnes en live experiences met een positieve impact op mens en milieu. Met de aanstelling van Iris De Herdt wil het bureau nu een stap verder gaan en de verduurzaming een versnelling hoger zetten. Wouter Boits, CEO The Oval Office: “Zeker als groeiend internationaal bureau is het belangrijk dat we samen met onze medewerkers en klanten een maatschappelijk verantwoord beleid voeren en positieve impact nastreven. Niet alleen in de communicatiecampagnes en live experiences die we creëren, maar in al onze bedrijfsactiviteiten. Iris zal samen met het management van onze bureaus in België, Frankrijk en Nederland instaan voor de uitwerking van concrete acties.” 

Iris De Herdt, Positive Impact Manager The Oval Office
Iris De Herdt, positive impact manager The Oval Office

 

Gepassioneerd en geëngageerd

Iris De Herdt was sinds 2021 actief binnen The Oval Office als Employee Communication Expert en kan terugblikken op 20 jaar ervaring in communicatie en duurzaamheid aan adverteerders- en agencyzijde. Bij IKEA België werkte ze gedurende 10 jaar, als verantwoordelijke interne communicatie en sustainability leader. Iris De Herdt:  “Ik ben heel erg blij dat ik mijn ervaring in communicatie en mijn expertise op vlak van sustainability nu kan combineren in deze nieuwe functie. Ik kijk er naar uit om met alle collega’s te werken aan het verduurzamen van onze interne processen én ook het begeleiden van onze klanten op vlak van duurzaam communiceren. De wereld staat voor een behoorlijke uitdaging de komende decennia, maar als we meer mensen meekrijgen om met meer aandacht en empathie te handelen, ziet de toekomst er fantastisch uit.”