The Oval Office versterkt expertise

News

Stefanie Van Durme

Stefanie Van Durme

Live communicatiebureau The Oval Office heeft er drie nieuwe collega’s bij: Vanessa Bortolin, Stefanie Van Durme en Fabio Pellegrini. Vanessa Bortolin maakt als ervaren account manager voortaan deel uit van het Brusselse team Communicatie, Stefanie Van Durme is Project Manager Events in het Gentse team en Fabio Pellegrini is de nieuwe Digital Marketingexpert.

Vanessa Bortolin maakt deel uit van de expertise Communicatie onder leiding van Director Mariëlle Degeeter. Ze werkt voornamelijk vanuit Brussel, waar ze live communicatiecampagnes in goede banen leidt voor onder meer Docks Bruxsel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De voorbije jaren werkte ze als Account Manager bij het reclamebureau Lielens & Partners en als Projectverantwoordelijke bij de specialist in POS communicatie Highco-Shelf Service.

Vanessa_fabio_02

Vanessa Bortolin - Fabio Pellegrini

Stefanie Van Durme is de nieuwe Project Manager in het team Events van Director Isabelle De Schryver. Na haar studies Marketing was ze onder meer aan de slag bij het communicatiebureau De Facto Image Building. Haar communicatie-ervaring combineert ze voortaan met haar passie voor live belevingen, voor klanten als SD Worx, Carrefour en Konecranes.

Onder leiding van Strategic Director Olivier Trop begeleidt Digital Marketeer Fabio Pellegrini klanten als de Kanselarij van de Eerste Minister, KETTLE Chips, het ABVV, Docks Bruxsel en Apple Premium Resellers in hun digitale marketingstrategie. Hij deed eerder ervaring op bij Universal Music. Eerst als Marketing Assistant, daarna als Social Media Coördinator.