The Oval Office verwelkomt Tom Van der Velpen

News / People

The Oval Office versterkt zijn zeskoppige ploeg van account directors met de komst van Tom Van der Velpen. Als account director zal hij instaan voor de strategische en creatieve begeleiding van een portfolio klanten. Met Van der Velpen haalt het bureau een creatieve kracht in huis die, samen met de accountteams, live+communication campagnes zal uitwerken met een focus op content marketing.

Tom Van der Velpen was tot voor kort head of creativity bij televisieproductiehuis De Mensen. Hij stond er aan het creatieve roer van The Virus (nu Humans), het interne full service marcom bureau. hij creëerde er gamified content, digitale en video-campagnes en content marketing campagnes voor onder meer Jaguar, AG Insurance, Belgian Paralympic Committee, NN, Proximus en JBC. Daarvoor was hij aan de slag bij Sylvester Productions, waar hij content bedacht en regisseerde voor onder andere Telenet en verschillende televisieprogramma’s. Hij regisseerde ook events voor GO!, AEG, Mercedes, RSCA en andere merken.

In de eerste fase van zijn loopbaan werkte hij voornamelijk als televisiecreative, scriptwriter, eindredacteur en regisseur (Generatie K, China voor beginners, Witte Raven, De Kotmadam, Lili & Marleen,...).