The Oval Office zorgt voor dynamiek in Davos

Communication / News

ovalOp het World Economic Forum, dat deze week plaatsvindt in het Zwitserse Davos, heeft The Adecco Group de resultaten van de Global Talent Competitiveness Index voorgesteld. Een jaarlijkse grootschalige studie van The Adecco Group, INSEAD en Tata Communications die steden en landen rankt op basis van hun vermogen om talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden.

The Oval Office mocht dit prestigieuze business live event uitwerken en organiseren. Locatie was het Kirchner Museum in Davos. Daar werden een 150-tal internationale bedrijfsleiders, politici, opiniemakers en journalisten ontvangen voor een plenaire sessie en een netwerkmoment. Samen met partners Sense en Medialife, verzorgde het team van The Oval Office de technische ondersteuning, de vormgeving van de presentaties en de eventcommunicatie. Een gebogen scherm van 7 meter breed en muurprojecties zorgden voor een vooruitstrevende en dynamische contentbeleving.

oval2

Samen met partners Sense en Medialife verzorgde het team van The Oval Office de technische ondersteuning, de vormgeving van de presentaties en de eventcommunicatie. Een gebogen scherm van 7 meter breed en muurprojecties zorgden voor een vooruitstrevende en dynamische contentbeleving.