The Reference scoort drie Sitecore MVP Awards

Awards / Marketing / News

Sitecore, gespecialiseerd in software voor experience management, heeft zijn MVP’s (Most Valuable Professionals) voor 2020 bekendgemaakt. The Reference viel als enige Belgische bedrijf drie keer in de prijzen.

Met deze awards worden de MVP’s beloond voor hun inzet en leiderschap binnen de Sitecore-community. The Reference is een Sitecore-pionier in België – het heeft Sitecore hier geïntroduceerd in 2006 – en het enige Belgische bedrijf met drie MVP’s. Bart Verdonck en Gert Gullentops werden uitgeroepen tot Technology MVP en Kris Verheire kreeg zijn eerste Ambassador MVP-titel.  

Sitecore-MVP’s worden verkozen na een uitgebreide evaluatie. Van essentieel belang daarbij zijn hun grondige kennis van het Sitecore-platform en hun inspanningen om die knowhow te delen met andere Sitecore-partners en -klanten via nuttige content (blogposts, podcasts, video’s en webinars), lezingen en onlineondersteuning via sociale media, chatgroepen en gebruikersforums. De MVP’s hebben ook nauw contact met Sitecore zelf en beoordelen nieuwe producten voordat ze op de markt komen. 

De MVP-awards worden elk jaar uitgereikt aan de actiefste Sitecore-professionals wereldwijd. “MVP’s kunnen als geen ander Sitecore-oplossingen delen en implementeren om de klantervaring verder te verbeteren en digitale transformatie te stimuleren. Het zijn voortreffelijke leiders die door hun gedrevenheid voor het Sitecore-platform en hun prestaties anderen inspireren om zich ten volle te ontplooien,” aldus Sitecore. 

Philip Achten, client service director bij The Reference, is opgetogen met deze erkenning: “Deze prijzen zijn een enorme erkenning voor de technische knowhow van onze MVP’s en de inspanningen die ze leveren voor Sitecore-community’s online en offline. Als Sitecore Platinum Partner zijn we zeer trots op onze drie MVP-awards voor 2020. De bekroning van Bart en Gert tot Technology MVP komt er na een jaar waarin we met ons Sitecore-team veel hebben geïnvesteerd in onderzoek & ontwikkeling en technische innovatie. De presentatie van Bart en Gert op het Sitecore Symposium in Orlando was een van de hoogtepunten van het jaar.”