The Rentree verkast naar BAM Marketing Congress Week

Agenda / Marketing / News

  • Du 28/11/2020
    au 04/12/2020

Het BAM Marketing Congress krijgt dit jaar nog een extra laag. Tal van Belgische martech bedrijven en startups zullen er zich voorstellen. Omwille van de geldende coronamaatregelen verplaatst BAM The Rentree naar de week van 28 november tot 4 december.

De vijfde editie van The Rentree – waarbij steevast Belgische martech bedrijven en startups zich aan het Belgische marketingheir voorstellen – zal plaatsvinden in de week van 28 november tot 4 december, tijdens de Virtual Marketing Congres Week. Dat is de uitgebreide versie van het BAM Marketing Congress, dat dit jaar digitaal zal doorgaan.

De editie voorzien op 15 september vervalt dus, als gevolg van de geldende coronamaatregelen. Dat betekent evenwel niet dat er iets aan de inhoud verandert. Alles sprekers die voorzien waren op het programma zullen er eind november/begin december bij zijn.

Hierdoor krijgt het BAM Marketing Congress nog meer relevantie. De organisatie maakt zich op voor extra veel content, met heel wat speeches, keynotes en workshops. Orgelpunt wordt de bekendmaking van de winnaars van de eerste Belgian Marketing Awards.

Schrijf u hier in voor de Marketing Congress week.