Think-Pink viert tiende verjaardag met Fast Forward

think-pink

Crea / News

think pinkOp 21 september wordt Think-Pink, de nationale borstkankercampagne-met-het-roze-lintje, tien jaar. En dus vieren Think-Pink en Fast Forward die dag feest in de Brusselse Ancienne Belgique, samen met Scala, Koen Buyse en Regi. En met de heroes, niet te vergeten.

Wie zijn die heroes precies? Een lotgenoot die getroffen is door borstkanker. Haar geliefde, kinderen, broers of zussen, ouders en grootouders. De buren die hun steentje bijdragen door het gras afrijden, een maaltijd brengen, eens binnenspringen om te vragen hoe het gaat. Collega’s die bellen om te laten voelen dat je er niet alleen voor staat. Het onderhoudspersoneel of de keukenmedewerkers in het ziekenhuis. Deze heroes zijn geen deejays of band, maar wel iedereen die op een of andere manier te maken heeft/had met borstkanker.

Als eerbetoon aan alle heroes nam Think-Pink een videoclip op in het Brusselse Iris Ziekenhuizen Zuid, samen met echte heroes en Scala. 2.000 van die heroes bezorgen ze nu graag een onvergetelijke avond in de Brusselse Ancienne Belgique vanaf 19.30 u. Ken jij zo’n hero? Bestel dan via de website je ticket(s).