Tijd voor een kleine spritz?

Crea / News

Aperol_Spritz_Visual

Als onderdeel van de nieuwe globale zomercampagne van Aperol Spritz lanceert Gents een geïntegreerd mediaplan met een social twist: #ItStartsWithAperolSpritz. Het mediaplan activeert fans en vrienden om sprankelende momenten met Aperol Spritz samen te starten én te delen. Met een geïntegreerde mediastrategie, die focust op above-the-line advertising, boost Gents de awareness van Aperol in België.

Aperol_Spritz_GIF_3Door sprankelende beelden van leuke en persoonlijke momenten met vrienden te gebruiken, creëert Gents een authentiek zomergevoel over verschillende platformen.

 

Aperol_Spritz_GIF_2

Gents voegt een social twist toe aan het mediaplan, met een online activatie die fans en vrienden triggert om hun ‘sprankelende momenten’ te delen, met unieke Aperol branded GIFs, via de campagnewebsite ItStartsWithAperol.be. Vijftig dagen lang kunnen mensen iedere dag een exclusief Aperol Spritz pakket winnen, als dé perfecte start van heerlijke momenten samen. De wedstrijd boost bezoekers om een sprankelende GIF te delen en zo kans te maken op een Aperol Spritz pakket met 1 Aperol Spritz fles, 2 Prosecco flessen, 6 Aperol Spritz glazen en 1 strandstoel. Met een enkele klik en een share helpen fans en vrienden de online visibiliteit van Aperol Spritz te vergroten. De activatie wordt ondersteund door een social media campagne en bannering.

Credits
Client—Aperol Spritz
Managing Director—Tom Broeckx
Marketing Manager—Tihana Rapic
Marketing Manager a.i.—Pieter Bracke
Brand Manager—Mélanie Reuliaux
Creative Director—Tim Helsen
Creative Strategist—Sander Vanermen
Account Director—Leen Van der Mijnsbrugge
Account Manager—Magali Deckers
Creatives—Martijn Leenaers, Simon Pertz, Thomas Heylen, Freek Heyman
Developers—Diederik Van Hoorebeke, Ibe Vanmeenen