Tim Wolfs terug bij Emakina.BE

News / People

Tim WolfsMet de terugkeer van Tim Wolfs als nieuwe co-MD versterkt Emakina zijn positie in de markt. Hij vormt nu een tandem met Pierre Pôlet aan het hoofd van het ‘user agency’, na drie jaar als chief digital officer voor Altavia Europe. Wolfs zal zijn focus leggen op sales, terwijl hij ook strategie, creativiteit en marketing aanstuurt.

Tim Wolfs heeft als pragmatisch bureaumanager ervaring in het leiden van teams en de verkoop. Met zijn terugkeer bevestigt Emakina zijn ambitie om stevige bruggen te bouwen tussen zijn klanten en hun eindgebruikers, het echte strijdtoneel van de hedendaagse economie. “Ik ben onder de indruk van de groei van Emakina als marketingpartner naast zijn digitale expertise. En ook van het talent dat er onder één dak samenwerkt,” klinkt het bij Wolfs. “Meer dan ooit biedt het team krachtige multichannel-ondersteuning, aangevuurd door creativiteit en marketingkennis. Vanuit frisse inzichten en strategisch denken werkt Emakina intens samen met zijn klanten en verbindt hen met hun eindgebruikers. En daar draait het allemaal om.”
Tim Wolfs en Pierre Pôlet, Co-MD's van Emakina.BE

Tim Wolfs en Pierre Pôlet, Co-MD's van Emakina.BE


Wolfs is thuis in het hele marketingtraject, van bedrijfsbehoeften tot implementatie. Hij startte in 2005 bij Emakina, met projecten voor Wrangler, Electrabel, Belgacom en Brussels Airlines. Daarna werd hij director of marketing services, leidde hij het interactive marketing-team en richtte zich dan op digitale strategie, innovatie en transformatie voor een wereldwijde klant.