Tobi Jonson versterkt Czar Brussel

News / People

Tobi Jonson sluit zich aan bij Czar Brussel voor Belgische vertegenwoordiging. Tobias Jansen werd geboren in het jaar van opstand 1989 - opgegroeid aan de grens en woonachtig in België als Nederlander. Hierdoor ontstond een alertheid op het veranderen van waarden en normen met betrekking tot een natuurlijke onbalans. Zijn familie vormt een wieg bestaande uit musici en beeldende kunstenaars, waarbij vaak een sferische waarneming het uitgangspunt van zijn visie is.

Zijn alias, Tobi Jonson, staat synoniem voor zowel de speelse, kinderlijke visie en het wonder 'Tobi' als de berusting van de oude ziel van een man van zekere leeftijd, strenge en veelbeproefde 'Jonson'. Het werk van Tobi bestaat vaak uit een fictieve visie op realistische wijze uitgevoerd met een enorm gevoel voor de sfeer die door licht en kleur wordt gecreëerd. “Het moet echt voelen, hoe bizar de wereld ook,” vertelt hij daarover. 

Hij heeft gewerkt met artiesten als Eefje De visser, J. Bernardt, Oscar and the Wolf en Warhola en merknamen zoals Le Soir en Notaris.

“Tobi heeft een uniek gevoel voor stijl en toon die een zekere nieuwsgierigheid wekt bij het kijken naar zijn werk. Ik ben benieuwd wat de komende projecten zullen brengen. We zijn verheugd dat hij deel uitmaakt van de familie,” besluit Eurydice Gysel, Czar Brussels’ executive producer.