Transfer en Human8 duiken in Gen-Alpha

Agenda / Marketing / News

  • 21/09/2023
    09:00 - 15:00
  • Kasteel Tivoli Mechelen

Reclameregie Transfer organiseert op 21 september een dag vol inzicht, onderzoek en analyses op vlak van reclame, kinderen en media. Samen met Human8 wordt bestudeerd wat de invloed van reclame en het mediagebruik is bij de generatie geboren na 2010, Gen-Alpha.

Als enige commerciële reclameregie voor thematische kids-kanalen in België, werkt Transfer samen met Human8, met zijn jarenlange expertise op het gebied van human-driven consultancy en marktonderzoek. Samen slaan zij de handen in elkaar om de invloed van reclame op jonge doelgroepen te verkennen. Met snel evoluerende media en de opkomst van Gen Alpha - de generatie geboren na 2010 - is het van cruciaal belang om een diepgaande kennis te ontwikkelen hoe reclame invloed heeft op kinderen en hoe deze nieuwe generatie omgaat met marketing, reclame en mediagebruik.

Donderdag 21 september 2023 wordt vastgelegd als Transfer Kids Day; een unieke gelegenheid voor adverteerders, PR -, creatieve- en mediabureaus om zich onder te dompelen in de nieuwste inzichten en analyses op het gebied van kinderen en reclame. Het programma omvat boeiende presentaties van vooraanstaande experts uit de industrie, interactieve paneldiscussies en presentaties van relevante casestudy's vanuit verschillende kids-tv-kanalen. Naast adverteerders van Belgische bodem worden eveneens Nederlandse partners uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag vol expertise.

"Deze samenwerking benadrukt de gedeelde verantwoordelijkheid van de industrie en verschillende kindermerken om ethisch en verantwoordelijk om te gaan met reclame gericht op jonge doelgroepen," aldus Michel Dupont, general manager van Transfer. "We kijken er naar uit om adverteerders, creatieven en media agentschappen uit te nodigen om deel te nemen aan deze waardevolle dag van leren en inzichten delen!"

Deelnemers kunnen zich verwachten aan "een inspirerende en informatieve dag vol met diepgaande analyses, waardevolle inzichten en mogelijkheden om te netwerken met gelijkgestemde professionals uit de industrie". De Transfer Kids Day zal plaatsvinden bij Kasteel Tivoli in Mechelen, van 9u tot 15u. Kinderen worden niet toegelaten op het event. Voor meer informatie over de Kids Day, inschrijvingen en het volledige programma, bezoek de website of neem contact op met Transfer.