Trends Gazellen kiest zijn Oost-Vlaamse ambassadeurs

Awards / News

Trends Gazellen NL 2019Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 18de keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. De Trends Gazellen worden eerst per provincie gelauwerd en op het einde vloeien hier ook de nationale Trends Gazellen uit. Er worden bedrijven in drie verschillende categorieën gehuldigd (kleine, middelgrote en grote bedrijven).
Op woensdag 13 maart 2019 vond de officiële uitreiking van de Trends Gazellen 2019 plaats voor Oost-Vlaanderen. De Trends Gazellen Ambassadeurs 2019 voor deze provincie zijn Dobco Medical Systems (kleine bedrijven), Quatra (middelgrote bedrijven) en Anglo Belgian Corporation (grote bedrijven). Dobco Medical Systems is een bedrijf uit Zele dat IT-oplossingen voor de gezondheidssector aanbiedt. Het Gentse Anglo Belgian Corporation (ABC) produceert dan weer motoren voor onder meer de scheepvaart, het spoorverkeer en stroomgeneratoren. En Quatra heeft tachtig chauffeurs in dienst die bij meer dan 40.000 klanten in België, Frankrijk en Luxemburg gebruikte frituurvetten en oliën ophalen.
Ook het Gentse digitale bureau Marlon was een van de genomineerden, maar greep naast de titel. Met een team van momenteel 30 medewerkers biedt Marlon expertise om bedrijven te ondersteunen in hun digitale transformatie. Naast het development en design van zowel B2C als B2B apps, webshops en websites ondersteunen zij nationale en internationale bedrijven bij de digitalisering van hun processen. Hun business analyses vertrekken steeds uit een oprechte interesse in de klant zijn vakgebied en een goed gesprek. Onder andere Arseus Medical, Be-Mobile, Collstrop, Toyota Europe en Vadigran zijn overtuigd van de filosofie van Marlon.