Trends kiest Digital Pioneers 2018

Awards / News

Trends Digital PioneersOp woensdag 21 november stelden Trends, Google en PwC de tweede editie van de Nacht van de Trends Digital Pioneers voor in de Event Lounge in Brussel, een award uitreiking die Belgische bedrijven en organisaties lauwert die een belangrijke digitale transformatie hebben gerealiseerd. De Trends Digital Pioneers werden door de jury genomineerd in 6 categorieën: Sales, Marketing & Communication, Business Support & Logistics, Customer Happiness, New Business Models en Manufacturing.
De winnaars van de Trends Digital Pioneers 2018 zijn:
Nanopixel, Trends Digital Pioneer Sales
Nanopixel overtuigde de jury met Showreal, een nieuwe sales tool voor vastgoed. Showreal ondersteunt de verkoper en projectontwikkelaar bij de verkoop van hun projecten. Volledig interactief en gebruiksvriendelijk.
Unilin, Trends Digital Pioneer Marketing & Communication
Voor zijn Discovery-app werd Unilin tot winnaar van de categorie Marketing & Communication verkozen. De app verwelkomt sollicitanten bij Unilin met een unieke combinatie van virtual reality en gamification.
ABT-België, Trends Digital Pioneer Business Support & Logistics
De jury verkiest ABT-België als digitale pionier binnen de categorie Business Support & Logistics. Ze ontwikkelden MIM, een  tool om de milieu-impact van bouwen beter in kaart te brengen.
SmartWithFood, Trends Digital Pioneer Customer Happiness
Om de voedingswaarde en allergeneninformatie van producten beter te kunnen integreren met ons koop- en eetgedrag ontwikkelde SmartWithFood een voedingsplatform. Het kiezen van gezonde voeding op basis van persoonlijke voorkeuren en behoeftes wordt zo eenvoudiger.
Belgian Mobile ID, Trends Digital Pioneer New Business Models
Voor zijn online identiteitsapp itsme® werd Belgian Mobile ID tot winnaar van deze categorie verkozen. Met de app kan u zich op een eenvoudige en veilige manier online identificeren en aanmelden bij tal van toepassingen.
ArcelorMittal, Trends Digital Pioneer Manufacturing
De jury koos voor ArcelorMittal als winnaar binnen de categorie Manufacturing. Hun projecten voor het digitaliseren van kwaliteitscontrole en de opvolging van productieprocessen resulteerde in aantoonbare productiviteits- en kwaliteitswinsten.