Trendwatching op uw bord?

Breakfast Session PUB-Belga

Agenda / Communication / News

trendwatching-BSWat zou u ervan vinden om op 19 juni trendwatching op uw menu te zetten bij het ontbijt? Jawel, de volgende Breakfast Session gaat in op de edele kunst van het trendwatchen.

Aarzel dus niet en schrijf u vanaf nu in om te genieten van het “Early Bird” tarief. Indien u zich inschrijft voor 31 mei, krijgt u een korting van €50, ofwel €150 korting voor PUB-abonnees.

Een complete onderdompeling in de trends die u doorheen 2017/2018 zullen loodsen, dat is wat Belga en PUB voorstellen in het gezelschap van Philippe Deltenre, digital strategy director bij IPG Mediabrands, professor en spreker. Hij is net terug uit de Verenigde Staten, waar hij zelf ook werd ondergedompeld in de wereld van SXSW (South by Southwest) in Texas. Trendwatching is voor hem de kunst van "pattern recognition", het resultaat van een observatie van het versnelde heden. Wat zijn de sterke trends van het moment? Hoe zijn ze te onderscheiden van een gewone "hype"? Kunnen we ze zelf kneden? Hoe wordt trendwatching concreet georganiseerd? Op welke manier moeten we onze marketingstrategieën sturen? Het zijn allemaal vragen waarop hij antwoorden zal geven.

Kom luisteren, kom hem uitdagen, kom ervaringen opdoen...

Deze Breakfast Session wordt gegeven in Frans, Nederlands en Engels. De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

PRAKTISCH

Belga News Agency, Arduinkaai 29, 1000 Brussel

  • €295 (excl. 21% BTW) per sessie
    €245 (excl. 21% btw) tot en met 31 mei
  • Abonnees van PUB betalen uiteraard minder: €195 (excl. 21% BTW)
    €145 (excl. 21% btw) tot en met 31 mei

Neem contact met ons op voor meer informatie op +32 2 743 34 13 of schrijf in via Eventbrite. Het aantal plaatsen per Breakfast Session is beperkt.

Opgelet: bent u PUB-abonnee, dan ziet u, als u bent ingelogd, hieronder een link naar het inschrijvingsformulier voor PUB-abonnees. Dan betaalt u slechts 195 euro in plaats van 295 euro (prijzen exclusief BTW).

[membership level="0"][/membership]
[membership level="1,2,3,4,5,6,9,10,11,12"] [/membership]