Tribes opent nieuwe vestiging op Brussels Airport

Tribes Passport Building

Communication / News

Tribes Passport BuildingTribes Inspiring Workplaces opent een tweede Belgische vestiging op Brussel Airport. De nieuwe Tribes-locatie in het Passport gebouw dat momenteel wordt gerealiseerd - biedt vanaf 2018 ultramoderne kantoren met een panoramisch uitzicht over de startbaan. Tribes Brussels Airport gaat ruim 3,700 m2 beslaan en zal naast werkplekken talloze faciliteiten bieden die inspelen op de behoeften van de moderne business professional.

De tweede Belgische vestiging van Tribes opent in de loop van 2018 haar deuren. Het wordt de ultieme plek voor nationale en internationale business nomads om te werken, vergaderen en netwerken in een inspirerende omgeving. Het Tribes-concept is gebaseerd op oude nomadische stammen. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman is blij met deze unieke locatie: “We zijn erg trots dat we nog een vestiging in Brussel gaan openen, en ook nog op zo’n internationale hot spot. Op Brussels Airport landen en vertrekken elke dag duizenden business nomads, die gaan waar de business hen brengt, net zoals Tribes. ‘We go where the business is’. We weten hoe belangrijk het is om connected te zijn en ook met deze nieuwe vestiging bieden we deze groep professionals een plek om zich thuis te voelen.”

In december 2015 werd de eerste Belgische vestiging van Tribes geopend aan de Louizalaan in Brussel, waar de Sami uit Scandinavië een bron van inspiratie vormt. De tweede Brusselse vestiging is een directe respons op de grote vraag naar het Tribes concept in België. Schaepman en zijn team zijn nog lang niet klaar en naast de vier vestigingen die dit jaar zijn aangekondigd, volgen er nog zeker zes vestigingen die voor de zomer bekend worden gemaakt. Tribes werd in februari 2015 opgericht door Eduard Schaepman, die zijn sporen in de vastgoedsector verdiende bij onder andere Regus en Chalet Group. In de korte tijd sinds de lancering van het nieuwe, verassende mobile office concept, zijn er in snel tempo tien Nederlandse vestigingen geopend in Eindhoven, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Utrecht (2) en Amsterdam (4).