Trustmedia versterkt team op alle fronten

News / People

In een tijdperk waarin digitale innovaties voortdurend evolueren en de behoeften van klanten steeds veranderen, versterkt Trustmedia, de advertentieregie van Mediafin, haar team met een aantal getalenteerde professionals. Deze nieuwe aanwinsten brengen zowel vele jaren ervaring als een lading aan expertise mee om digitale groei en innovaties te realiseren.

Hannelore Barbé vervolledigde op 13 maart het marketingteam als Senior Marcom. Zij heeft heel wat marketing en media-ervaring na een lange carrière bij o.a. Sanoma Media en Roularta Media Group. Tine Hendrickx en Hecham Cheba versterken het B2B-team, respectievelijk als Business Development manager en Accountmanager HR. Tine Hendrickx was onder andere accountmanager internationaal bij DPG Media en Hecham Cheba werkte voordien bij StepStone.

Om de commerciële groei voort te zetten, breidt Trustmedia haar sectorenportfolio uit met 'Overheid' onder de verantwoordelijkheid van Karina Jacobus, zoals PUB eerder wist te melden. Zij startte op 1 augustus als Business Partner ‘Overheid, Mobiliteit en Telecom’. Haar brede commerciële ervaring bouwde ze op bij o.a. Bisnode, Roularta Media Group en Produpress Advertising. Ook het ‘Real Estate, Art en Education’ team breidt uit. Mathilde Vermeulen startte recent als advertising consultant en Thijs Vangrunderbeeck als Business Partner. Hij bouwde via Concentra en Mediahuis een mooie sales en marketing-carrière uit, met een specifieke focus op de vastgoedmarkt. 

De Creative Studio blijft ook groeien met twee nieuwe content project managers Evi De Greve en Sunny Sartori. Aisha El Salawi versterkt het team als grafische vormgever. Vanaf 18 september verstevigt Davy Baccarne het team van Content Republic, branded content studio binnen Trustmedia, als Creative Concept Manager. Hij werkte eerder bij het internationale marketing en communicatie agency Wunderman Thompson als group client director.