Jacinta De Deckere en Anne-Cécile Collignon naar TBWA

News / People

Twee nieuwe senior consultants versterken het PR-team van TBWA: Jacinta De Deckere en Anne-Cécile Collignon. Deze verse krachten maken deel uit van de nieuwe organisatie van de divisie, die in oktober 2022 werd overgenomen door Peter Otten, voordien managing director van het communicatiebureau Ketchum Belgium en de communicatieteams van Hill+Knowlton Strategies Brussels.

TBWA Reputation biedt PR-services en reputatiecampagnes op maat aan die geïntegreerd zijn in een globale communicatievisie en -strategie.

Anne-Cécile Collignon wordt verantwoordelijk voor consumer & lifestyle klanten. Deze creatieve bureauveteraan zette eerst haar tanden in Famous, waar ze bleef tot de lancering van Famous Relations, voordat ze overstapte naar Mortierbrigade, waar ze vier jaar lang verantwoordelijk was voor de PR-uitdagingen van de klanten. Daarna besloot ze over te stappen naar de klantzijde om een nieuwe uitdaging aan te gaan als communications, brand & PR manager bij Sabam, een functie die ze bijna drie jaar bekleedde. Ze is begin augustus begonnen als client service director en is tegelijkertijd de tussenpersoon voor alle klanten die worden beheerd door de Reputation-afdeling van TBWA en tegelijkertijd samenwerken met andere TBWA-divisies zoals marketing, experience, innovation of branding & advertising. "Meewerken met het Reputatieteam van TBWA is een geweldige kans. De leiding nemen over de Consumer & Lifestyle klanten was de logische volgende stap in mijn carrière. Ik heb een atypisch PR-profiel dat zich in de loop der jaren heeft gevormd en waardoor ik een breed spectrum aan communicatieve vaardigheden heb opgedaan. Ik wil graag de mouwen opstropen om TBWA Reputation en haar klanten verder te ontwikkelen en ik ben blij om terug te keren naar mijn eerste liefde, de reclamewereld," vertelt Anne-Cécile Collignon.

Jacinta De Deckere werkte jarenlang bij Ketchum Brussel, waar ze haar carrière begon en zich opwerkte tot business unit director verantwoordelijk voor de portefeuilles Healthcare en Crisis & Change. De Deckere heeft uitgebreide ervaring in geïntegreerde communicatie. Ze werkte voor klanten in uiteenlopende sectoren, zowel in België als internationaal. Ze neemt nu de leiding van de corporateklanten van TBWA Reputation als client service director. "Ik geloof hard in de kracht van geïntegreerde communicatie, waarbij verschillende disciplines – gaande van strategie, over creatie tot productie – transparant en onder één dak samenwerken. Het is die integratie die ons in staat stelt om écht impactvolle campagnes voor onze klanten te creëren," zegt Jacinta De Deckere. Ze geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof en start begin oktober met haar nieuwe job.