Typografics haalt vijf medewerkers aan boord

News

Jensie De Gheest

Jensie De Gheest

Typografics, specialist in grafische vormgeving en digitaal design breidt verder uit en haalt nieuwe medewerkers aan boord. Om te beginnen wordt het grafische team uitgebreid met EasyCatalog-specialist Jensie De Gheest. Met EasyCatalog worden catalogi snel en foutloos opgemaakt en up-to-date gehouden. Voor hij aan de slag ging bij Typografics deed hij gedurende zeven jaar ervaring op bij een groothandel in elektronische producten.

Dries Rotty

Dries Rotty

Het webdesign team krijgt dan weer versterking van Dries Rotty. Hij heeft een sterke achtergrond in UX- en UI-design. Hij zorgt er voor dat websites of apps er niet enkel bijzonder mooi uitzien maar ook nog uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Hij deed de afgelopen drie jaar ervaring op bij de grafische en digitale design afdeling van verschillende bedrijven.

Manu Matthijssen

Manu Matthijssen

Manu Matthijssens versterkt het management team als academy manager. Onder zijn deskundige leiding moet het Adobe Certified Training Centre van Typografics verder uitgroeien tot kenniscentrum. Met zijn ruime ervaring in training & development en change management is Manu de uitgelezen persoon om Typografics sterker op de kaart te zetten in het opleidingslandschap.

Maarten De Naeyer

Maarten De Naeyer

Met Maarten De Naeyer en Thaïs Horsten werden twee jonge maar zeer beloftevolle crossmediale vormgevers in dienst genomen. Beiden zijn technisch sterk en staan garant voor een frisse visie op grafische vormgeving en design. Zij worden vooral ingezet bij klanten waar ze ondersteuning bieden op piekmomenten of wanneer projecten een bepaalde specialisatie nodig hebben.

Thaïs Horsten

Thaïs Horsten