💊 UBA verschuift Trends Day naar 17 september

Agenda / Communication / News

Naar aanleiding van de beslissing van de regering rond Covid-19 verplaatst UBA zijn UBA Trends Day van 26 maart naar 17 september 2020. Het programma met dezelfde sprekers blijft behouden en ook de locatie Brussels Expo blijft. Enkel de datum verandert.

De regering adviseerde gisteren om indoor evenementen met meer dan 1.000 personen te annuleren. De UBA contact op met de burgemeester van Brussel die duidelijk maakte dat in Brussel dergelijke evenementen in maart verboden worden. “In overleg met sprekers en alle betrokken partijen, hebben we op zeer korte tijd alles in het werk kunnen stellen om de UBA Trends Day te verplaatsen naar 17 september 2020,” klinkt het bij de UBA. “We danken alle betrokken partners voor hun flexibiliteit en bereidwilligheid om op deze manier de UBA Trends Day alsnog te kunnen laten plaatsvinden.”

Bestaande inschrijvingen blijven geldig en indien de nieuwe datum niet past, is het mogelijk zich door een collega te laten vervangen. De annulatieperiode wordt verlengd tot 17 augustus 2020. Wie nog niet ingeschreven was, kan zich alsnog inschrijven. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is en dat de Trends Day vandaag 1.300 inschrijvingen telt.

En ook de Best Brands, met een awardshow gepland op 19 maart, zoeken uiteindelijk een nieuwe datum. Op 18 maart maakt organisator Serviceplan Group Benelux wel de namen van de winnaars bekend.