UFB organiseert tweede editie #RunAgainstPoverty

Communication / News

United Fund for Belgium (UFB) organiseert de tweede editie van #RunAgainstPoverty, een e-race om de armoede in België te bestrijden. Die tweede editie loopt nog tot 20 juni 2021.

Deelnemers kunnen rennen, wandelen, zwemmen, ... en gesponsord worden door hun bedrijf, familie, vrienden, zolang ze maar meedoen door zich te registreren op het platform. Bedrijven worden uitgenodigd om hun medewerkers te motiveren om deel te nemen en zich in te zetten voor een goed doel. Elke euro telt en zal helpen de hoofdopdracht van UFB te blijven vervullen: de sociale integratie van de meest kansarme mensen bevorderen.

Deelnemers kunnen connecteren met UFB op Strava, het meest populaire sociale netwerk voor sporters. Ze kunnen zich aansluiten bij hun gemeenschap om de e-race op een veilige manier te ervaren met de anderen, om foto's en commentaar te delen en om anderen te motiveren door hun race en prestaties te delen. Dit is geen gewone race, maar een persoonlijk engagement om anderen te helpen. Het doel is om 25.000 € op te halen om de armoede in België te helpen overwinnen en een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Het is belangrijk te melden dat elke donatie van 40€ of meer voor 45% fiscaal aftrekbaar is (het kost u slechts 22€).

Voor alle informatie over hoe in te schrijven voor de e-race, klik op onderstaande link.Samen ! Run Against Poverty | United Fund for Belgium (ufb.be)