UMA Get Together Webinar 2021 opnieuw online

Agenda / Media / News

  • 16/12/2021 16:00
  • (online)

Het UMA Get Together Webinar 2021 vindt plaats op 16 december om 16 uur, onder de titel "Let's build a sustainable future for our Industry”.

Voor het tweede jaar op een rij zal de UMA Get Together veel minder together zijn dan gehoopt. We zullen weer z’n allen achter de computer moeten plaatsnemen voor om de balans op te maken van de UMA-activiteiten, in debat te gaan over de toekomst van onze sector en de YMCE-winnaars te huldigen. Ja, twéé jaar op rij, want ook dit jaar is het een full option webinar, opgenomen in de studio’s van Kanaal Z en onder de kundige moderatie van Matthias Langenaeker, strategic Intelligence Lead bij Publicis Groupe Belgium.

De uitzending vindt plaats op donderdag 16 december om 16 uur vanop het platform umaget2gether.be. U kunt op de debatten via de social media.

Ook al is de UMA Get Together opnieuw geen fysiek evenement, niks weerhoudt u om er opnieuw – net als vorig jaar – gezellig samen in vergaderzalen of zelfs vanop uw terras naar te kijken. Met respect voor de geldende regels uiteraard. Het webinar brengt dan misschien toch nog de jonge mensen samen die het voorbije jaar voor het eerst stappen in de mediawereld hebben gezet en die hun collega’s ook eens in real life willen zien.