United Fund for Belgium en Degroof Petercam organiseren debat over inclusie

Agenda / Communication / News

  • 19/02/2024 18:00
  • Hoofdkantoor Degroof Petercam, Guimardstraat 18, Brussel

In samenwerking met Degroof Petercam organiseert United Fund Belgium (UFB.be) de conferentie Social inclusion is key for your future. De praktijkverhalen van de sprekers moeten bedrijven ideeën geven over hoe ze inclusie kunnen aanmoedigen in hun organisatie. 

Het debat wordt geleid door drie Belgische bedrijfsleiders en changemakers. Thomas Van Eeckhout, CEO van Easi, zal vertellen hoe dit groeiende bedrijf zijn duurzaamheid verzekert door de juiste waarden te kiezen die bijdragen tot grote betrokkenheid van de werknemers en geluk op de werkvloer. Geert Pauwels, CEO en oprichter van Autimatic brengt neurodiversiteit en de sociale inclusie van autisten naar een nieuw niveau binnen het bedrijf. En Silvia Steisel, CEO van de Degroof Petercam Foundation, zal de belangrijkheid en de postieve impact van filantropie op het bedrijfsleven aantonen.

De conferentie wordt gemodereerd door Jorn Craeghs, directeur en oprichter van No no is yes, een strategisch bureau dat onder andere gedragswetenschappen gebruikt om het engagement van werknemers in bedrijven te ontwikkelen.

Inschrijven kan via deze link voor 15 februari.